Predimenzionirani buket ili cvjetni kon za originalno Valentinovo

Ovog Valentinova najoriginalniju ponudu poklona ima JS Atelier

Približavamo se najromantičnijem danu u godini i sve već miriše na ljubav. Valentinovo je tu da nas podsjeti na važnost iskazivanja ljubavi i romantičnih gesti prema onima koje najviše volimo. A najčešća ideja i neizostavan klasik poklon je cvijeće – poklon kojim ćete iskazati svoje osjećaje i uljepšati taj predivan dan pun ljubavi. Ako ovog Valentinova želite izaći iz okvira i pokloniti nešto originalno svoju dozu inspiracije možete sigurno naći u ponudi cvijeća i već prepoznatljivih cvjetnih konova JS Ateliera.

Cvjetni kon ili predimenzionirani buket?

Cvjetni kon, originalni cvjetni poklon u novom trendi pakiranju u obliku korneta, osmislio je tim JS Ateliera. Kon je na veliku radost tima postao neizostavan poklon na listi želja mnogih djevojaka i žena. Za Valentinovo 2019. brend je napravio mali redizajn već poznatog kona ne želeći puno mijenjati koncept koji se pokazao odličnim. U novoj liniji, uz crnu boju, možete odabrati i pastelnu roza boju.

Također, za ovogodišnje Valentinovo u ponudi JS Ateliera možete naći i predimenzionirane impresivne bukete koje predlažemo ako uistinu želite zadiviti svoje drage osobe nečim novim i pokloniti im nešto zaista posebno.

Ako pak niste sigurni u vaš izbor prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će vam pomoći i dati idealan prijedlog.

Sve cvjetne poklone možete pogledati na službenoj stranici ili na službenoj Instagram stanici JS Ateliera, narudžbe možete slati na shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213, a vaše narudžbe JS Atelier može dostaviti željenoj osobi ili možete osobno preuzeti u JS Atelieru. Narudžbe je poželjno i najbolje slati jedan dan unaprijed.

Cvjetni kon koji imate priliku osvojiti.

A JS Atelier je ovog Valentinova pripremio jedan prekrasan cvjetni kon za sve čitatelje Journal.hr-a, koji će jednog sretnog dobitnika/dobitnicu čekati na zagrebačkoj adresi ateliera (Radnička cesta 1a).

Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, u predmet maila staviti JS ATELIER te u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do srijede, 13. veljače 2019. do podneva, a isti dan ćemo na dnu ovog članka objaviti dobitnika.

Dobitnica JS Atelier cvjetnog poklona je Iva Srhoj. Čestitamo!

STYLING I CVJETNI POKLONI: JS ATELIER
PROSTOR: JS ATELIER
FOTO: RAJNA RAGUŽ

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori