Pratite Eurobasket uz Chipsos i Cedevitu

Za ljubitelje košarke i posjetitelje turnira Eurobasket ovog vikenda je počela odlična zabava. Od 5. do 9. rujna svi će posjetitelji Arena Centra i Arene Zagreb moći sudjelovati u brojnim rekreativnim i zabavnim aktivnostima posebne Fun zone te istovremeno uživati u besplatnim Chipsos grickalicama i novim okusima Cedevite.

chipsos2

Oni koji se vole košarku i natjecanje, moći će svoje umijeće pokazati u virtualnom šutiranju koje će se održavati u ponedjeljak i utorak od 19 sati. Oni koji vole uspomene, u kabini za fotografiranje, uz razne zabavne rekvizite, moći će odnijeti kući ispisane fotografije ili ih odmah ‘uploadati’ na društvene mreže. Posebna atrakcija bit će inovativni i jedinstveni u regiji Cedevita automati iz kojih će, na zahtjev posjetitelja, izlaziti osvježavajuća pića raznih Cedevita okusa. Kabina za fotografiranje i Cedevita automat moći će se koristiti u ponedjeljak i utorak od 14 do 21 sat.

Cedevita automat

Cedevita automat

Također, svakog će dana, tijekom trajanja ovih aktivnosti, promotori posjetiteljima dijeliti uzorke ukusnih grickalica Chipsos i to u ponedjeljak, utorak i srijedu od 14 do 21 sat.

chipsos1

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori