Poznati na predstavljanju Purple Nation kampanje

Posljednjih dana mnogi su imali priliku doživjeti, vidjeti, ali i sudjelovati u Purple Nation revoluciji, zanimljivoj kampanji koja je pobudila interes te okupila i pokrenula sve one kojima je dosta sivila i dosadne svakodnevice. Na sinoćnjem velikom zabavnom druženju u atraktivnoj ljubičastoj kupoli u Green Gold parku, Purple Nation je ponosno predstavio svoju glavnu zvijezdu –neodoljivu Kupinu, novog člana obitelji Somersby, najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj.

Naslovna

Anamarija Asanović

Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove. Zbog svojeg je sastava savršeno piće za druženje s prijateljima nakon posla i kasnopopodnevna događanja, ali i idealna osvježavajuća alternativa u svim ostalim prilikama.

Nina Badrić

Nina Badrić

Somersby su širom svijeta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i  promjene. Nakon osvježavajućih okusa jabuke i kruške koji su odmah osvojili hrvatske ljubitelje cidera, Somersby je svoj portfolio obogatio kupinom, okusom koji će donijeti osvježenje, ali i puno novih zaljubljenika u voćne cider arome.

Iva Balaban

Iva Balaban

Neven Ciganović

Neven Ciganović

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori