Brojne poznate Hrvatice na premijeri filma ‘Joy’ s Jennifer Lawrence

Tihana-Harapin-Zalepugin-i-Branka-Krstulovic-

Tihana Harapin Zalepugin i Branka Krstulović

Sinoć je u Gold Class kinu u CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera filma ‘Joy’ s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi koja je osvojila ovogodišnji Zlatni globus za najbolju glumicu te je najveći favorit na ovogodišnjim Oscarima. Sinoćnju CineLady premijeru filma nisu propustile ni brojne poznate Hrvatice među kojima su bile i Ljupka Gojić Mikić, Marija Bišćan, Branka Krstulović, Iva Balaban, Ljerka i Lana Puljić, Bojana Gregorić Vejzović, Milana Vlaović, Sanja Vejnović, Tihana Harapin Zalepugin te mnogi drugi.

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Film prati život samohrane majke od obične i teške svakodnevice do poslovnog uspjeha kroz četiri desetljeća i pokazuje kako upornost, ustrajnost i vizija mogu ljude iz običnog dovesti u neobično i do predivnog stvaranja, pobjede i ljubavi. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji. Nije to samo priča o Joy, već je to priča o obitelji, mašti, vjeri u sebe i bezobzirnosti uspjeha. U filmu se uz oskarovku Jennifer Lawrence pojavljuju i Bradley Cooper te oskarovac Robert De Niro.

Iva Balaban

Iva Balaban

Film Joy u distribuciji Blitza možete pogledati od danas u sklopu CineLady projekcije, a od 21. do 31. siječnja u sklopu 12. Oscar revije. Posebna pogodnost je za one koji kupe ulaznice za filmove iz Oscar revije Master Cardom ili Maestro karticama na blagajni CineStara, jer za jednu kupljenu, drugu ulaznicu dobivaju na dar.

Marija Bišćan

Marija Bišćan

Milana Vlaović

Milana Vlaović

Sanja Vejnović

Sanja Vejnović

Ljerka i Lana Puljić

Ljerka i Lana Puljić

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Bojana-Grergoric

Bojana Gregorić Vejzović

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević

 

T.B.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori