Plešemo na novoj Ženskoj priči

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 14. svibnja ugostit će prave znalce na temu plesa: Tihanu Škrinjarić, Larisu Lipovac Navojec, Gabrielu Pilić i Slavka Sobina. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu plesa.

Plesni znalci i entuzijasti u novoj Ženskoj priči

Bit će zanimljivo poslušati našu najpoznatiju plesnu pedagoginju i koreografkinju Tihanu Škrinjarić koja iza sebe ima impresivnu karijeru te bez čije palice, u nedavnoj povijesti, nije prošao nijedan važan sportski, kulturni ili zabavni događaj. Šira publika je pamti po plesnoj skupini koja je nastupala u gotovo svim najvažnijim zabavnim emisijama.

Tihana je radila za brojna uvažena lica, a zasigurno će s publikom podijeliti neke zgodne priče, uz puno šarma i smijeha.

Larisa Lipovac Navojec, stručnjakinja na području suvremenog plesa i pokretačica festivala Platforma.hr, uskoro slavi 25 godina uspješne plesne karijere, iza sebe ima suradnju s brojnim koreografima, redateljima i kazalištima, dok je i sama sudjelovala u stvaranju 80-tak predstava različitih žanrova.

Larisa Lipovac

Direktorica plesnog centra Tala, danas producira i organizira mnoge projekte te sudjeluje u svim aktivnostima hrvatske nezavisne plesne scene. Publiku će posebno razveseliti dvojac kojeg trenutno možemo pratiti u showu „ Ples sa zvijezdama“, Gabriela Pilić i Slavko Sobin.


Gabriela Pilić

Gabriela, najtrofejnija hrvatska sportska plesačica s preko 16 naslova prvaka Hrvatske, će otkriti sve tajne plesanja standardnih i latinoameričkih plesova. Njezin partner u showu, naš poznati glumac Slavko Sobin će podijeliti kako se snalazi u samom showu te koliko mu je upravo plesna uloga promijenila život.

Zasigurno neće nedostajati smijeha jer će dvojac pričati i o svakodnevnim treninzima, nastupima uživo te o izazovima usklađivanja svojih temperamentnih karaktera. Zahvaljujući stručnim i iskusnim gostima, očekuju se brojni savjeti i mišljenja o tehnikama plesa, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 14. svibnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori