Gisele prošetala najdužom pistom svijeta povodom otvaranja Olimpijskih igara

olimpijskeigre-otvaranje2016-2

Sinoć su u Brazilu otvorene još jedne Olimpijske igre. Tim je povodom stadion Maracanã u Rio de Janeiru, kako to obično biva, svijetlio nevjerojatnim bojama, a iz njega su odzvanjali ritmovi najpoznatije brazilske glazbe. Tradicionalno, višesatno otvaranje donijelo je pregled povijesti Brazila i najsvjetlijih trenutaka, a sve upakirano u spektakularne akrobacije plesača i ‘light show’. Vidjeli smo tu i prve doseljenike, kolonijalnu prošlost, prirodu Amazone, poznate brazilske glazbenike, a najviše su pozornosti privukle dvije stvari: Gisele Bündchen i karnevalska točka.

olimpijskeigre-otvaranje2016-4

olimpijskeigre-otvaranje2016-3

Unaprijed je bilo poznato da će Gisele imati svoju ulogu u otvaranju Olimpijade, ali detalji nisu bili otkrivani. Jučer je to bila fantastična scena u kojoj je supermodel prošetao najdužom pistom na svijetu u zlatnoj šljokičastoj haljini brazilskog dizajnera Alexandera Herchcovitcha uz zvukove poznate pjesme ‘The Girl From Ipanema’. Svi su pogledi bili prikovani na njen hod, kako se pretpostavlja, čak tri milijuna gledatelja u cijelom svijetu kroz prijenos uživo.

olimpijskeigre-otvaranje2016-5

Drugi najpoznatiji izvozni proizvod Brazila je čuveni karneval stoga ne čudi da mu je bila posvećena posebna točka. Glazbenik Jorge Ben Jor otpjevao je svoj hit ‘País Tropical’, a plesači u šarneim kostimima proizveli eksploziju boja. Sportaši su prošetali stadionom i predstavili svoje zemlje, Olimpijski plamen je upaljen i XXXI. igre službeno su započele!

olimpijskeigre-otvaranje2016-1

D.Č.

Foto: Getty Images

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori