Luftić u obliku šljokičaste boce Roséa? Da, to je sve što trebamo ovog ljeta

Ljeto nam je pred vratima, a odlazak na more podrazumijeva, između ostalog, izležavanje na plaži i kupanje u moru. Odavno su za odlazak na plažu prestali biti dovoljni samo ležaljka i ručnik, već se ide s “punom opremom”. Nakon bijelih i ružičastih plamenaca koji su zaposjeli baš svaki kutak naše obale, ove sezone došao je red na nešto novo i još ružičastije! Ili barem šljokičastije – Rosé luftić!

Ima i “dodatnu opremu” – držač za čaše!

O čemu je točno riječ? Naime, iz Urban Outfittersa pobrinuli su se da ni na plaži ne prođemo nezamijećeno pa su u kolekciju dodali madrac na napuhavanje. No, nije riječ o običnom luftiću, već o onom u obliku boce Roséa. I to šljokičastom! Dostupan je i na web shopu po cijeni o 36 dolara, a vjerujemo da će nastati prava borba oko toga tko će se izležavati na njemu!

Najbolja stvar cijelog luftića je što ima i “dodatnu opremu”, odnosno držač za čaše… Ma, nema sumnje, s njim ćete biti prava zvijezda plaže!

Foto: Urban Outfitters

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori