Ljubavne poruke jednog fotografa vjenčanja

lovenotes6

Matija Kljunak je fotograf vjenčanja koji radi pod imenom Matija Kljunak Weddings, ali koji osim brojnih fotografija sretnih parova na različitim lokacijama, u svojem portfoliju ima još nešto posebno. Radi se o Ljubavnim porukama, odnosno Love notes, koji su počeli nastajati inspirirani Matijinom ženom, ali je ideja otad napredovala te sada često poneku internu šalu u obliku poruke ubaci svojim mladencima u weddingbook kao iznenađenje.

lovenotes7

Poruke nastaju na Matijinim vlastitim fotografijama, a ako se radi o specijalnom Love noteu onda je obavezno ispisan na nekoj od upečatljivih fotografija s lokacije vjenčanja koja je mladencima draga srcu. Matija sam dizajnira poruke, smišlja tekst i tipografiju, što na kraju razveseli sve goste vjenčanja. No, kako sam kaže: “Objavim poruke samo ako mislim da bi mogli biti bliski širem krugu gledatelja. Volim dobro upoznati svoje mladence pa tu često budu neke interne fore koje njih totalno oduševe, ali nikom drugom ne bi bile jasne (smijeh)”.

lovenotes2

Love notes su uvijek usko povezane uz interese mladenaca pa je tako recimo ‘I’m deeply in love with you’ posvećena paru strastvenih ronilaca, ‘Ring me soon’ uz telefon i prstenje stvara igru riječi, ‘Sail away with me’ su posvećeni jednom dubrovačkom vjenčanju s morskom temom i slično.

lovenotes9

“Poruke nekako najviše nastaju u proljeće i ljeto. To su valjda moja kreativna godišnja doba.” smije se Matija. “Često mi se nešto šaljivo ili dirljivo mota po glavi dulje vrijeme dok se jedno jutro u 3 sata ujutro sve ne složi u slagalicu – i tekst i fotka i tipografija i dizajn. Onda obično ne spavam do 8, do službenog vremena dizanja, kad smijem odjuriti to složiti prije nego ideja pobjegne.”

lovenotes3

Matijin simpatičan kreativni outlet možete potražiti ovdje, a tko zna, možda jedna njegova Ljubavna poruka jednom završi i u vašem weddingbooku.

lovenotes4

lovenotes5

lovenotes1

Foto: Matija Kljunak Weddings

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori