LVMH u Parizu otvara veliki zabavni park

lvmh-2

Sudeći po najavama, europski bi zabavni parkovi mogli dobiti konkurenciju. Kako pišu svjetski mediji, poznati konglomerat LVMH bi do 2018. trebao u potpunosti modernizirati lunapark u parku Jardin d’Acclimatation sa steampunk temom.

LVMH zabavni park

Park u 16. arondismanu otvoren je još davne 1860. kao zoološki vrt. Zatim su 1930-ih dodane vožnje kojih je danas tamo 25, a uključuju mali roller coaster, šalice, vlakić, vrtuljak itd. Svojim ulaganjem konglomerat će preurediti već postojeće vožnje i dodati neke svoje kako bi mjesto pretvorio u još poželjnije izletište za sve.

lvmh-1

17 novih vožnji trebalo bi biti spremno već do svibnja sljedeće godine – još jedan razlog da optutujete u Pariz što prije.

Foto: Ethan Hoover, Unsplash

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori