Zanimljive likovne radionice za cijelu obitelj

Kraj ovog tjedna  planirajte za obiteljske radionice. One mogu biti idealna prilika za druženje cijele obitelji te zajedničko razvijanje kreativnosti.

radionice naslovna

U Centru KNAP i ovog petka, 8. svibnja, u 17:30 održat će se likovna radionica ‘Kreativna familija’ za cijelu obitelj. KNAP oziva djecu, mame, tate, djedove, bake stričeve i ostale članove uže i šire obitelji na druženje! Radionica je besplatna, a sve ostale informacije o toj i sljedećim radionicama za obitelj možete saznati na knap.hr.

knap radionica

Ako vam petak ne odgovara i draža vam je subota kao dan za dodatni edukativni sadržaj za vaše dijete, u Muzeju suvremene umjetnosti, 9. svibnja od 13 do 17 sati, umjetnica Milijana Babić će u okviru programa Duchampov šamar koja obilježava stotu obljetnicu ready made-a održati likovnu radionicu.  Umjetnik Marcel Duchamp, poznat je kao začetnik dadaizma i otac ready-madea, običnog predmeta pretvorenog u umjetničko djelo, a njegov je utjecaj na umjetnost 20. i 21. stoljeća i nadalje je nemjerljiv.

marcel duchamp post 1

Moglo bi se čak govoriti o Duchampovim sljedbenicima ili sljedbi. Tko su „Duchampovi svjedoci“ i zašto se neprestano vraćamo Duchampu? O kakvoj je „magiji“ riječ? Što je to pop-art i kakve veze Marcel Duchamp i dadaizam imaju s time, saznat ćemo na radionici koja je posebno osmišljena za srednjoškolce. Okupljanje za radionicu je ispred Avenue Malla u Zagrebu u 13h. Radionica je besplatna, no predbilježbe se šalju na eduakcija@msu.hr.

Foto: Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori