Najslađe Insta fotke malenih labradora jednostavno su nas ‘rastopile’

Instagram ljubimci, točnije njihovi profili svakodnevno nam popravljaju raspoloženje. Kroz njih volimo ‘skrolati’ u nedogled jer osim što su simpatična razonoda uvijek pronađemo neki cool memes ili fotku koja nas nasmije ili pak raznježi. Tako smo pronašli štence jako popularne pasmine koja je preplavila feed i često ih viđamo u šaljivim videima i raznim avanturama. Labrador je inače pas koji često biraju obitelji s djecom. Zahvaljujući njihovom staloženom i mirnom temperamentu, koriste se i kao psi vodiči za slijepe osobe, ali i u svrhu socijalizacije. Labrador štenci s profila @nickel_labradors_llc sa stalnom adresom u američkom Michiganu u nama su probudili najnježnije osjećaje, a u vama?

Štenci pasmine labrador jednostavno su nas ‘rastopili’

Pasmina je popularna diljem svijeta. Gotovo je nemoguće da u šetnji gradom ne sretnete barem jednog labradora, a štenci su posebno slatki. Naime, labrador spada u skupinu srednje velikih pasa, a dosegne punu težinu i do 25 kilograma. Jako vole jesti stoga je važno da obratite pažnju na uravnoteženu ishranu i manje porcije. Ako se ne kreću dovoljno skloni su debljanju, a labrador štenci poznati su po sposobnosti spavanja koju bi najradije prakticirali cijelog dana. Kamo god ih stavili oni su sretni, a u društvu svoje braće vi ćete se promatrajući ih zasigurno dobro zabaviti.

Svi će se složiti da su mladunci bilo koje životinje slatki, no labrador pas ipak je posebniji od drugih. Naime naborana njuškica i malene uši čini ih posebno neodoljivima. Moguće su tri vrste krzna crno, smeđe i žuto, a ovo posljednje je ujedno i najčešće. Zavirite na divne fotke malenih štenaca koji su nas svojom pojavom već na prvi pogled raznježili.

 

Foto: Instgaram (@nickel_labradors_llc)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori