Novi impresivan mural u Zagrebu

lonac-chez186-5

Zagreb skriva mnogo zanimljivih dvorišta, a jedno od najzanimljivijih je svakako ono AKC Medika. Osim raznih glazbenih i izložbenih programa, prostor okuplja mnogo mladih umjetnika koji tamo stvaraju.

lonac-chez186-4

No, prošećete li se sa stražnje vanjske strane dvorišta uočit ćete veliki zid koji su netom oslikali umjetnici Lonac i Chez186. Odlična je to suradnja street art umjetnika i graffitera gdje je na jedan jako suptilan način spojena figuralnost i realizam Lonca te apstrakcija i jako živi kolorizam Cheza186.

lonac-chez186-3

Ovaj, stvarno impresivan mural nazvan ‘Technicolor Dream’ prikazuje dječaka dok spava. Plavi dječak u šarenoj posteljini kreveta savršen je i jasan prikaz dubokog i radnjom bogatog sna, kakvim ga i sam naziv implicira.

lonac-chez186-1

Donosimo fotografije kroz nastanak rada, a što umjetnici inače stvaraju pogledajte na njihovim stranicama: LonacChez186

lonac-chez186-2

Foto: LonacSilkfatblues

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori