Velika kazališna predstava o Harry Potteru

Donosimo odlične vijesti za sve zaljubljenike u kazalište i serijala knjige i filma o Harry Potteru. U tijeku je postavljanje predstave s nešto izmijenjenim postavom likova priče – ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Novost je i mini video koji pokazuje usamljenog dječaka (‘cursed child’) koji sjedi u gnijezdu ‘okrunjenog’ s krilima koja kao da su dio kostima ili scenografije franšize Igre gladi.

‘Harry Potter and the Cursed Child’ je osmi nastavak priče u serijalu priča o Harry Potteru čija se radnja odvija 19 godina nakon. Glavni lik nastavka ‘Harry Potter and the Cursed Child’ je Harryjev i Ginnyjev sin – Albus Severus Potter. J.K. Rowling je to  jednim tweetom potvrdila:

Ova drama je možda jedan od najvećih kazališnih poduhvata koji se vežu uz Harry Pottera jer se sastoji od dva dijela i u njoj glumi preko 30 glumaca. Premijera predstave zakazana je za 7. srpnja 2016. dok će karte biti u slobodnoj prodaji od 30. listopada, pratite harrypottertheplay.com za više informacija.

Foto: Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori