Pomalo provokativna izložba modne fotografije mladog hrvatskog umjetnika

Izložba donosi galeriju fotografija potaknutom odrastanjem u okolini koja je naizgled dosadna, ali ustvari puna želje za boljim sutra.

Tester Lorence

Donovan Pavleković (21) student je druge godine Tekstilno-tehnološkog fakulteta i modni fotograf s trenutnom adresom u Zagrebu. Već duži niz godina se bavi fotografijom, ali selidba u Zagreb mu je otvorila vrata za još veće pothvate, suradnje i pregršt inspiracije.

Izložba fotogafija “Tester Lorence” koju možete pogledati do 28. lipnja u TTF galeriji istražuje pojavu prisjećanja na odrastanje u zatvorenoj sredini i kako je sam autor odrastao. Teme kojima se bavi su različite, ali u svaku je ukomponirana situacija ili događaj koju je Donovan doživio – ubod pčele, sunčanje, majke željne slave i mnoge druge.

“U trenutku kada sam mislio da nemam inspiracije, zapitao se kakav sam bio kao dijete i u tom se trenutku sve promjenilo. U meni i mom tematskom stvaranju” – rekao je Donovan Pavleković.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori