Ukrasite prostor zanimljivim akrilima

Ukrasite prostor zanimljivim akrilima

Valentina Marek rođena je u Bjelovaru ali danas živi i radi u Zagrebu gdje je pokrenula brend Tika kako bih svojim postojećim i budućim kupcima približila veći spektar radova od onih koje je prije prodavala na različitim mjestima.

ilustracijetika

Ilustracije Tika su namjenjene različitim ukusima i ljubiteljima umjetnosti te svatko može izabrati nešto za sebe. Valentina već surađuje s galerijama u Zagrebu i na moru. Radovi na zanimljiv način prezentiraju svakodnevne situacije i likove prožete dozom humora. Trenutno svoje radove izlaže u knjižnici u Sesvetama te je do kraja godine rezervirana što se tiče izložbi.

ilustracijetika4

“Volim ovo što jesam, volim stvarati i to je moguće ako se radi iz ljubavi i naravno uvijek dobro dođe podrška, a moja najveća podrška je moj partner i on je pola zaslužan što u teškim trenucima nisam odustala. Inspiracija je samoobnavljajuća, što više stvaraš ona se gomila,” kaže Valentina.

ilustracije9

U svom radu često surađuje s drugim kreativcima i umjetnicima, tako da sada u ponudi ima i nakit u obliku medaljona od svojih ilustracija koji radi u suradnji s Jadrankom Culović. Više informacija o autorici pogledajte na njenoj Facebook stranici.

ilustracijetika2

ilustracije8

Foto: Ilustracija Tika

Učitati još
Zatvori