Tisno je spremno za još jedan Stop Making Sense

Još nas nekoliko dana dijeli do Stop Making Sense festivala koji se održava šesti put u Tisnom od 16. – 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Odličan lineup čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples, a njima se priključuje i pobjednik regionalnog DJ natječaja Matija Duić. Dostupne su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju.

sms5

Pažljivo birani gosti Stop Making Sense festivala kombiniraju eklektične zvuke undergrounda s onima najpoznatijih DJ kolektiva, a sve se odvija na festivalskoj lokaciji The Garden Tisno, zabavama na brodovima i klubu Barbarella’s na otvorenom. Na ljeto u goste dolazi DJ Koze, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodit će ekipu Tesselate zabave na brodu. Levon Vincent će zajedno s Nick Höppnerom u klubu Barbarella’s predstaviti zvuke koji dokazano tjeraju na ples.

sms3

The Black Madonna je već prepoznatljivo ime na sceni koje svakim nastupom gradi dinamične i razigrane vinyl setove na potezu od disca do techna. Jedan od najproduktivnijih engleskih producenata Graeme Clark iliti The Revenge obilježit će subotu uz Get Diverted ekipu i obojati dan svojim disco tonovima. Na SMS dolazi i Moomin, njemački deep house producent kojeg često nazivaju mađioničarem house glazbe. I ove godine domaći dečki asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, uz gostovanje Boruta Cvajnera iz Pule, kao i pobjednika regionalnog DJ natječaja, a ove godine to je Matija Duić.

sms4

Glazba vas okružuje 18 sati dnevno, na festivalskoj lokaciji u Tisnom ili u klubu Barbarella’s, a dnevno isplovljavaju dvije zabave na brodovima koje režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. Ulaznice za brodove možete osigurati preko Resident Advisor i Entrio.hr stranice. Klub Barbarella’s dom je sjajnih after partyja koji se odvijaju od ponoći do 6 ujutro. Zoru možete dočekati uz odličnu glazbu koju biraju Levon Vincent, Martyn, Skream, Jasper James ili primjerice Miss Jools.

sms1

Ulaznice vrijede za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella’s, a dostupne su povoljnije cijene za regiju preko sustava Entrio.hr. Festivalske su po cijeni od 650 kuna, dok su dnevne po 220 kuna. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno. Kako biste pristupili zabavama na brodovima morate imati važeću festivalsku ili dnevnu ulaznicu.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori