Švedski umjetnici na izložbi u Zagrebu

Olle Halvars i Tomas Nilsson mladi su ilustratori iz Švedske koji rade već duži niz godina kao kolektiv. Njihove ćemo radove imati priliku vidjeti u sklopu izložbenog projekta #3DANADOSTA u zagrebačkom galerijskom prostoru Bravo kada će otvoriti svoju izložbu u subotu, 17. listopada u 17 sati.

bravo izlozba 1

Njihova izložba nosi naziv ‘The Knot’ i nastala je iz elemenata osobnih radova koje su dodavali na jedan zajednički rad. Izloženi će biti crteži, linorezi, kolaži te jedan mural koji ćete imati prilike vidjeti zadnji dan u galeriji. Zanimljivo je to što se postav mijenja svaki dan, tako da nas očekuju tri dinamična dana gdje Olle i Thomas svaki dan predstavljaju nešto drugo i drugačije. Izložbu, osim subote, možete pogledati u u ponedjeljak i utorak, 19. i 20. listopada od 17 do 21 sat.

bravo izlozba 3

Foto: ollehalvars.com, Facebook

bravo izlozba 2

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori