Službeno je potvrđeno da Justin Bieber stiže u Zagreb

Službeno je potvrđeno da Justin
Bieber stiže u Zagreb

Na press konferenciji koja je održana danas u 11 sati u hotelu Sheraton službeno je potvrđeno kako u Zagreb 2016. godine stiže planetarno popularni Justin Bieber! Mladi glazbenik koji je postao pop senzacija u proteklom desetljeću, čiji albumi u milijunskim nakladama ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica i čiji su koncerti rasprodani zahvaljujući vojsci obožavatelja, sada će show priuštiti i zagrebačkoj publici zajedno s posebnim gostima.

justin1

Justin u Arenu Zagreb dolazi 9. studenog 2016. u sklopu velike svjetske turneje kojom promovira album ‘Purpose’, što će posebno razveseliti njegovu uglavnom tinejdžersku publiku koji će karte moći nabaviti putem sustava Eventim već 18. prosinca ove godine kad kreću u prodaju.

Justine Bieber Purpose World Tour_03 post

Veliko koncertno događanje koje očekuje Zagreb predstavili su jedan od organizatora Joe Bašić, direktor tvrtke MPG i osoba koja je dovela megaposjećeni Ultra glazbeni festival u Hrvatsku, Sretan Šarić, direktor Arene Zagreb, Damir Vranić, direktor tvrtke Eventim te Hrvoje Horvat, glazbeni kritičar.

Justin Bieber post 1jpeg

justin2

Foto: @justinbieber

Učitati još
Zatvori