Rudimental stiže na INmusic

Prošlog smo tjedna bili razočarani viješću da Florence + the Machine ipak ne dolaze na INmusic festival zbog ozljede pjevačice koju je zaradila na Coachelli. Nije nas ni utješila potvrda nastupa na sljedećem INmusicu, ali mali tračak nade ostavio je tim festivala koji je odmah krenuo u pregovore s drugim velikim imenima da zamijeni headlinera drugog dana glazbenog događanja.

rudimental

I u rekordnom roku su ga pronašli! Radi se o britanskom drum’n’bass bendu Rudimental koji unazad koju godinu haraju glazbenim ljestvicama svojim energičnim singlovima koji nerijetko dostižu vrlo visoke pozicije zahvaljujući suradnjama kao što je ona s Edom Sheeranom, Ellom Eyre, Angel Haze… Dečki upravo pripremaju novi album “We the Generation”, najavljen singlom “Never Let Me Go”, a možda na jubilarnom izdanju INmusica premijerno dobijemo mali uvid u još neku novu pjesmu.

Deseti po redu INmusic ove se godine održava od 22. do 24. lipnja, već tradicionalno na zagrebačkom jezeru Jarun. Cijena karte je 349 kuna za sva tri dana festivala (dostupne u Dirty Old Shopu u Zagrebu, Tratinska 18, ili poslovnicama OTP banke), dok su one jednodnevne 299 kuna + troškovi transakcije i mogu se kupiti isključivo putem INmusic webshopa. Informacije o rasporedu nastupa, kao i sve ostalo što vas zanima, možete pročitati na službenim stranicama festivala.

Foto: Rudimental Facebook

Učitati još
Zatvori