Proljetni party popularnog programa ‘Sutra je subota’

Proljetni party popularnog programa
‘Sutra je subota’

sutrajesubota2

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njime i svima omiljeno druženje na otvorenom koje se često pretvoriti u spontano noćni izlazak. Ako još nemate ideju gdje izaći ovaj vikend, u tome će vam pomoći uvijek program ‘Sutra je subota’, koji ovaj put prednost daje ženskim DJ snagama. Ovaj petak rezervirajte za druženje i ples u Laubi uz DJ Reu, Miss Millie i Pilla Jacksona. Popularni zagrebački program ovoga puta nosi naziv ‘Goonies never say die‘, a ako je sudeći prema tematici partyja čeka vas zanimljiva clubbing avantura. U susret eventu, popričali smo s gošćom Miss Millie, rezidenticom kluba Ludost/Radost u Beogradu, koja nam je pripremila eklektičan set za plesnjak u Laubi, a i otkrila kako kao žena ‘pliva’ u DJ vodama.

missmillie

Kako bi okarakterizirala klupsku scenu na ovim prostorima, koliko je otvorena prema producenticama ili DJ-icama?

Ne znam kako je u Hrvatskoj, ali u Srbiji, odnosno u Beogradu, se sve više otvara prostor za ženske Dj-eve, jer je poraslo zanimanje djevojaka za tu profesiju. U beogradskim klubovima možete sve češće čuti i vidjeti djevojke za mix pultom.

Za one koji ne znaju, trenutno radiš kao rezident DJ u klubu Ludost/ Radost. Koje su ti druge strasti osim glazbe?

Pored glazbe, gajim strast prema kazalištu, hrani i fliperima.

sutrajesubota

Što je po tebi ključna stavka za uspjeh u ovom poslu, talent i ljubav prema glazbi ili uporan rad te predanost?

Najbitnija je prije svega ljubav prema glazbi, kao i poznavanje glazbe. To je uslov koji je potreban, ali ne i dovoljan, naročito ako se uzme u obzir da je glazba danas lako dostupna svima. Uspješan DJ mora imati talent, odnosno da zna kako da plasira svoje znanje, da osjeti atmosferu i da na nju glazbeno odgovori. Kao i u svakom poslu i u ovome treba biti uporan i predan.

Na partyjima se bolje zabavljaju Srbi ili Hrvati?

Mislim da se najbolje zabavljaju Srpkinje i Hrvatice.

missmilie2

Što si nam pipremila za svoj nastup na ‘Sutra je subota’?

Pripremila sam dosta plesne muzike, kojom prevladavaju disco, funk, nu-disco i hip hop. Inače u mojim setovima koji uglavnom traju 6,7 sati možete čuti najrazličitije žanrove.

Ulaznice za novo izdanje ‘Sutra je subota’, koje će se održati ovog petka, 15.4.2016., osvojile su: Ana Mareković, Andrea Štrbac, Daniela Mrazovac.

journal-i-sutra-je-subota

Učitati još
Zatvori