Nova snažna uloga Jennifer Lawrence

Nakon što je objavljen prvi trailer za film ‘Joy’ s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi, svi se pitaju hoće li mlada glumica osvojiti nominaciju za još jednog Oscara? S obzirom na glumački postav: Roberta De Nira, Bradleya Coopera, Virginiju Madsen, te režisersku ekipu koja joj je već jednom donijela jednu nominaciju i jednog Oscara za filmove ‘Američki varalice’ i ‘U dobru i u zlu’, postoji velika šansa kako film cilja na sam vrh.

joy1

Jennifer Lawrence glumi Joy, ambicioznu djevojku koja zna da je stvorena za nešto više, ali joj se na putu prema snovima često ispriječi obitelj. Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotiv­nog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlas­titom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijed­nog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živo­te članova njezine obitelji.

joy2

Njen konačni uspjeh vidjet ćemo u veljači 2016. kada film službeno stiže u Cinestar kina, a u međuvremenu pogledajte trailer i sami se uvjerite zašto je Jennifer jedna od najomiljenijih hollywoodskih glumica današnjice.

Učitati još
Zatvori