Upoznajte najzeleniji ljetni festival u Hrvatskoj

Upoznajte najzeleniji ljetni
festival u Hrvatskoj

forestland1

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima elektronske glazbe. Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. U zelenom srcu Međimurja, na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland kojem je ovo četvrta godina.

forestland2

U glavne headlinere ubrajaju se kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house DJ Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih su official resident DJ-i Sasha Mikac & Timo G, a još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći. Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24×3 odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu main stage pozornicu “Forestland” i prošlodišnji hit “Beach stage”, moći uživati i na popularnoj after party pozornici po uzoru na Boiler room – #Forestroom stage. Tuborg i Somersby i ove će se godine pobrinuti za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

Ulaznice su po cijeni od 100kn za 3 dana festivala dostupne na Forestland.hr, a festival pratite i na Facebooku i Instagramu.

Učitati još
Zatvori