Svjetski poznati DJ-i rasplesali punu Tvornicu na Huawei partyju godine

Svjetski poznati DJ-i rasplesali punu
Tvornicu na Huawei partyju godine

Ofenbach

DJ-i Mahmut Orhan i Ofenbach oduševili zagrebačku publiku

Huawei je jučer u Tvornici Kulture priredio vrhunski party kojim je sa svojim korisnicima odlučio proslaviti odlične poslovne rezultate u 2018. godini. Posjetitelje su tijekom večeri zabavljala svjetski poznata imena – DJ Mahmut Orhan te francuski dvojac Ofenbach, dok je publiku prethodno zagrijao Aldo Morro. Najbrži Huawei korisnici mogli su besplatno preuzeti ulaznice putem Entrio sustava, a da je interes za partyjem bio izniman dokazuje činjenica da su ulaznice planule u svega dva dana.

Huawei Black&White party nisu propustila ni brojna poznata lica s hrvatske estrade poput Ivana Šarića i Korane Gvozdić, Ivana Vukušića, Doris Pinčić Rogoznice, Barbare Repe te brojni drugi.

Ofenbach

„Protekla je godina za nas bila zbilja uspješna i zato nam je drago što smo je uspjeli proslaviti s našim korisnicima i suradnicima. Rušimo sve rekorde prodajom naših uređaja, a najnoviji Huawei Mate 20 Pro u rekordnom je periodu postao omiljeni pametni telefon prepoznat ne samo od strane korisnika već i stručne zajednice, te brojnih specijaliziranih medija. Ostavljamo iza nas sjajnu godinu, ali vjerujte da će i 2019. biti vrlo uzbudljiva“, izjavio je Norman Mueller, direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.

Mahmut Orhan

Huawei Black&White party

DJ Mahmut Orhan već je dobro poznato ime na našim prostorima, obzirom da je nekoliko puta nastupao na hrvatskoj obali, ali i festivalima u regiji. Na glazbenu scenu se probio svojim hitom Feel, koji je postao sinonim za dobru zabavu i party do jutra, posebno zbog miksanja originalnih beatova housea miksanih s istočnim melodijama i tradicionalnim instrumentima.

Dorian Lo i César de Rummel, koji čine dvojac Ofenbach iz Pariza, slavu su stekli uz hit Be Mine, a poznati su i po remixevima pjesama glazbenog velikana Bob Sinclara, Hyphen Hyphena i Jamesa Baya. Uz preko 90 milijuna pregleda na YouTube-u za Be Mine, Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan.

Mahmut Orhan

Prije izlaska na pozornicu, DJ Mahmut Orhan kao i dvojac Ofenbach izjavili su kako im je drago ponovno nastupati u Hrvatskoj te su najavili odličan show kojem je i svjedočila dobro raspoložena publika u punoj Tvornici Kulture.

Dodatnoj atmosferi Huawei Black&White partyja doprinijelo je i fantastično light iskustvo – nevjerojatno osvjetljenje i laserski vizualni efekti, te atraktivne plesačice iz grupe First Entertainment koje su priredile jedinstven i nezaboravan performans u atraktivnim kostimima i dinamičnoj koreografiji. Nakon Ofenbacha, party je zatvorio uspješan zagrebački DJ dvojac XO, koji je dosad već nekoliko puta uspio dijeliti pozornicu s velikim imenima svjetske DJ scene.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Jelena Glišić

Jelena Glišić

Ivan Vukušić

Ivan Vukušić

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

Vid Juračić

Vid Juračić

Barbara Repe

Barbara Repe

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaFB Huawei Showcase aplikacijuHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori