Još jedno uspješno izdanje koncerta Ronald Braus i gosti

Još jedno uspješno izdanje
koncerta Ronald Braus i gosti

I ove su se godine već tradicionalno na rovinjskom otoku sv. Andrije, poznatom kao Crveni otok, okupili vrsni umjetnici u sklopu koncerta Ronald Braus i gosti. Scensko-glazbena večer ispunjena pjesmom, glumom, recitacijama i arijama, 27. kolovoza 2018. doživjela je svoje 18. izdanje te još jednom požnjela veliki uspjeh.

Svojim su nastupom publiku zabavili i oduševili domaćin Ronald Braus te njegovi gosti, Hana Hegedušić, Marija Kuhar Šoša, Maja Blagdan, Mirna Sporiš, Dejan Jakovljević, Perica Martinović, Vesna Čipčić, Zvončica Vučković i Tončica Čeljuska uz orkestar pod vodstvom Darijana Ivezića.

Poruka večeri – “vjerujte u ljubav”

Puno gledalište govori mnogo o kvaliteti same manifestacije koja je s godinama stvorila svoju stalnu publiku od kojih nekolicina njih koncerte prati još od njihovih davnih početaka. Brausovi gosti su, svi od reda, hvalili Rovinj opisavši ga prekrasnim gradićem, dok su ga neki toliko zavoljeli da im je postao i privremeni dom.

Specifičnost ove večeri koju je Braus još nazvao “večer posvećena damama” jest spontanost samog programa. Nisu se samo nizale pjesma, recitali i ples, već je Braus u događanje aktivno uključio i svoju publiku. Događanje je zaključeno posvetom Oliveru Dragojeviću kada je Braus pozvao sve svoje goste da se popnu na pozornicu i poručio – “vjerujte u ljubav”.

Učitati još
Zatvori