Vodimo vas u Teatar Exit na predstavu ‘Međuigre 0-24’ Zijaha A. Sokolovića

Vodimo vas u Teatar Exit na predstavu ‘Međuigre 0-24’ Zijaha A. Sokolovića

Moj kabare, Međuigre 0-24, želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, kao prirodnog stanja, i da se to ne može izliječiti, ali može ublažiti. Cervantesove “međuigre” su bile male kratke predstave u pauzama između činova dugih i velikih predstava kao odmor za gledatelje. 

Međuigre 0-24 su mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikih životnih obveza. Međuigre 0-24 su sastavljene od mnoštva svakodnevnih razmišljanja stavljenih u formu kratkih priča, od kojih nekoliko njih čini okosnicu kabaretske forme, a ostale se mijenjaju od predstave do predstave.  

Osnovna ideja Međuigri 0-24, u galopu civilizacije i poplave kapitalizma, je da čovjek ne odgađa mala, kratka zadovoljstva koja mu donose smirenje i duševni mir. Sad nije vrijeme…sad nije vrijeme…sad je kasno! Zijah A. Sokolović 

Predstava Međuigre 0-24 Zijaha A. Sokolovića u Teatru EXIT je na rasporedu 20.2. (četvrtak) u 20h.

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT i na www.ulaznice.hr, a mi jednom sretniku ili sretnici poklanjamo dvije karte. Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom Međuigre 0-24 do 18.02. (utorak) u ponoć. Pobjednike ćemo objaviti sljedeći dan i kontaktirati e-mailom. Sretno!

Update: Čestitamo Marceli Filipi na osvojenim kartama!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori