Traileri apsolutno svih hit filmova koji dolaze do kraja godine na Netflix

Marriage Story

Netflix – glavna sila u filmu

Prošle godine Netflix je napravio značajan pomak u nadmetanju s glavnim holivudskim filmskim studijima, s velikim hitovima Bird Box i The Christmas Chronicles, te dramama Balada o Busteru Scruggsu i Roma. A s novim koracima koje su poduzeli u 2019. jedno je jasno – nema više nikakve sumnje u to – Netflix je sada glavna sila u filmu.

U 2019. godini usluga streaminga udvostručuje ovaj nedavni uspjeh masivnim izdanjima poput najnovijih suradnji s veteranskim filmašima Martinom Scorseseom i Stevenom Soderberghom.

Uz to, uz Timothéeja Chalameta i Roberta Pattinsona koji glume u novoj adaptaciji Shakespeareovog Henrika IV. i Henryja V, te Bena Afflecka, Oscara Isaaca i Charlieja Hunnama kao veterana američke vojske te mnoge, mnoge druge Netflix u svojim filmovima okuplja samo, ako ne i isključivo, hollywoodska imena A klase! A o kojim glumačkim postavama je riječ i u kojim filmovima, berem onih koje ćemo gledati do kraja godine, saznajte u nastavku; donosimo sve trailere!

Marriage Story

The Laundromat

Eli

Dolemite Is My Name

The King

Holiday in the Wild

Earthquake Bird

The Irishman

Six Underground

The Two Popes

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori