Pogledajte prvi trailer za novi film o Jamesu Bondu

Pogledajte prvi trailer za novi
film o Jamesu Bondu

James Bond uskoro se vraća na filmsko platno! Nakon godina glasina i spekulacija, još prošle godine i službeno je potvrđeno da se Daniel Craig vraća u ulozi Jamesa Bonda. Poznatom glumcu to će biti, nakon filmova Casino RoyaleQuantum of SolaceSkyfall i Spectre, peti put da se nalazi u ulozi agenta 007.

U najnovijem James Bond filmu naziva No Time to Die koji u kina stiže u travnju 2020. godine, Danielu Craigu pridružit će se i Rami Malek kao negativac Safin, Léa Seydoux kao Madeleine Swann, Lashana Lynch kao Nomi, Ben Whishaw kao Q, Ana de Armas kao Paloma, Ralph Fiennes kao M.

Film je režirao Cary Joji Fukunaga, koji je radio na HBO seriji True Detective i Netflixovoj drami Maniac. Fukunaga je došao prošle godine nakon što je Danny Boyle napustio projekt zbog “kreativnih razilaženja”. Phoebe Waller-Bridge je druga žena autor u povijesti Bonda, nakon Johanne Harwood, koja je radila na dr. No i From Russia With Love. Ostali koautori na Bond 25 su iskusni bondovski pisci Neal Purvis i Robert Wade.

Prvi pogled na novi James Bond film

Konačno je stigao i prvi trailer za novi film o Jamesu Bondu. Dvije minute i trideset sekundi otkrivaju nam da se James Bond povukao iz aktivne službe i uživa u mirnom životu na Jamajci. Ipak, njegov mir je kratkotrajan jer se pojavljuje njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e tražeći pomoć. Misija spašavanja otetog znanstvenika pokazala se daleko opasnijom od očekivane. Njegov protivnik ovog puta? Tajanstveni negativac naoružan opasnom novom tehnologijom. Cijeli trailer pogledajte u nastavku.

Foto: Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori