Ove nedjelje gledamo urnebesnu predstavu pod zvjezdanim nebom

Ove nedjelje gledamo urnebesnu
predstavu pod zvjezdanim nebom

urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara

Na Ljetnim noćima Teatra EXIT ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju  njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev.

Sljedeće izvedbe na repertoaru su 28.7. i 29.7. 2019. – a mi vas vodimo na onu 28. srpnja 2019.!

Sretnik i/ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu 28. srpnja 2019. pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU do 27. srpnja u 8 sati, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika i/ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tatjani Potkonjak!

Učitati još
Zatvori