Vodimo vas na dječju predstavu “Geronimo Stilton: Pustolovina u mišjoj školi”

Geronimo

Publici će se u velikom stilu predstaviti svjetski poznati dječji hit – Geronimo. Riječ je o poučnom kazališnom komadu kroz koji djeca uče o različitim zanimanjima, kontinentima, povijesno važnim svjetskim spomenicima kulture, ali i o recikliranju te pokusima. Naime, Geronimo Stilton ime je autora te osim kazališnog komada te naziv serijala vrlo popularnih dječjih knjiga koje su prodane u više od 80 milijuna primjeraka i objavljene u više od 40 država, a prema knjigama je napravljena i animirana TV serija i mjuzikl. Glavni je lik Geronimo, miš, rođen u Mišogradu te novinar najpopularnijih novina. Ima mlađu sestru Teu, nećaka Benjamina i bratića Miška, s kojima iz epizode u epizodu upada u niz vrlo zanimljivih pustolovina.

U ovoj epizodi, Geronimo je pozvan u Benjaminovu školu, kako bi učenicima govorio o svom zanimanju pisca. No, tog jutra sve je krenulo naopačke, pa ćemo uživati u još jednoj njegovoj pustolovini. Osim što publika dobije vibrantnu i inspirativnu dječju predstavu, prepunu korisnih informacija, moguće je aktivno sudjelovati u radnji kroz interakciju s glumcima.

Mališane na premijeri očekuju i posebna iznenađenja

Geronimo

Režiju za ovo kazališno osvježenje na domaćoj sceni, potpisuje Peđa Gvozdić, a dramatizaciju teksta Petra Cicvarić. Likove će oživjeti glumci Mirel Huskić, Sara Ipša i Mario Jakšić, dok je za zanimljive kostime zaslužna Morana Petrović, a maske je izradio Igguanna Art Studio – Ana Mikola. Glazbu je napisao Damir Šimunović, a cjelokupna produkcija je djelo Zakon Teatra.

Predstava ‘Geronimo Stilton: Pustolovina u mišjoj školi’ održat će se 30. studenog u kazalištu Luda kuća u Zagrebu, s početkom u 11 sati.

Jedan sretnik ili sretnica moći će osvojiti dvije ulaznice za predstavu “Geronimo Stilton: Pustolovina u mišjoj školi” u kazalištu Luda kuća u Zagrebu pošalje li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila GERONIMO. Prijaviti se možete do petka u 14 sati kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Update: Dobitnica karata je Ivana Sičić.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori