Fan fiction posvećen Harryju Stylesu za kojim tinejdžeri lude pretvoren je u film

Ako volite YA književnost i novu eru tinejdžerskih filmova koju su knjige stvorile, onda bi vam pažnju mogao privući najnoviji film koji uskoro stiže u kina. Ne moramo ni napominjati da se oko filma već stvorio ogroman hype, a sve zato što je serija knjiga po kojoj je snimljen inspirirana Harryjem Stylesom. Kada je stvarala online priču koja danas ima 5 književnih nastavaka, Anna Todd je glavnog lika svojeg fan fiction rada bazirala na popularnom One Direction glazbeniku, no u konačnici mu je morala promijeniti ime.

After

Radnja prati ambicioznu dobricu Tessu (glumi je Josephine Langford) koju s puta prema uspjehu skrene zločesti dečko Hardin (glumi ga Hero Fiennes-Tiffin) i, kako to obično biva, ona se zaljubljuje preko ušiju, no ta će veza biti daleko od idealne. Poput fenomena 50 nijansi sive i književna serija After je postigla ogroman uspjeh, prvo među ljubiteljima online fan fiction uradaka, a zatim i u obliku tiskanih izdanja – After, After We Collided, After We Fell, After Ever Happily i Before.

Film stiže u travnju 2019., četiri godine nakon posljednje knjige – pogledajte trailer u nastavku.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori