Exit festival 2016. bit će najveći u Europi

Exit festival 2016. bit će
najveći u Europi

Jedan od najboljih glazbenih festivala (službeno je takvim proglašen u Londonu 2007. godine), Exit festival koji se svake godine održava u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, poziva na najveće festivalsko ljetovanje u Europi 2016.

post 2

Exit festival održat će se od 7. do 10. srpnja 2016. na poznatoj lokaciji, nakon čega se avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima, kao i po svjedočenju publike i izvođača je toliko posebna da često biva okarakterizirana kao čarobna – zbog toga je i ovogodišnja tema Exit Magic, simbol emocije koju osjete svi koji se upuste u Exit Avanturu.

post 3

U sklopu najave sljedećeg izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planete, objavljen je i službeni trailer:

Kako biste na vrijeme rezervirali svoje mjesto na tom magičnom, glazbenom događaju, već u petak 4. prosinca, točno u podne, možete kupiti najpovoljnije ulaznice za Exit Avanture. Popis prodajnih mjesta u Hrvatskoj je dostupan na exitfest.org.

post 4

post 1

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori