Dixon po treći put u Zagrebu

Višestruko nagrađivan berlinski DJ potvrdio je nastup u Zagrebu. Stereotip se ovog puta održava u Novinarskom domu 22. studenog, a Dixonov nastup trajat će punih šest sati.

dixon

Prije godinu dana, u kinu Mosor se održalo prvo izdanje ovog posebnog nedjeljnog programa s ranim startom, a za njega se tražila se karta više. Drugo je izdanje privuklo mnoštvo ljubitelja elektronske glazbe u legendarnom Tucmanu, nakon čega je Dixon gostovao u Beogradu.

novinarski

Uz Dixona vrte Felver i Jogarde, a prvih 50 early bird ulaznice za Stereotip koštaju 70 kn, idućih sto je po 85 kn, zatim 150 po 100 kn, a redovna je ulaznica 150 kn. Zgrabite svoju ulaznicu i zaplešite uz DJ-a kojemu je Resident Advisor dva puta dodijelio titulu najboljeg DJ-a na svijetu. Više o samom eventu potražite na linku.

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori