Još samo tri tjedna do početka Deboto festivala

Još samo tri tjedna do početka
Deboto festivala

deboto

Za točno tri tjedna, od 18. do 20. kolovoza, u Šibeniku se drugu godinu zaredom održava Deboto festival, namijenjen svim gastro – vinskim entuzijastima, ljubiteljima kvalitetne glazbe i svima onima koji od festivala žele doživljaj za sva osjetila.

Romantična lokacija Tvrđave Sv. Mihovila, te kokteli sa probranim lokalnim sastojcima rezervirani su za prvi dan festivala (18. kolovoza) kao odlična kulisa i dodatni sadržaj za live nastupe bandova i Dj setove. Te večeri princ avandgardnog jazza Jimi Tenor i kraljica soula Nicole Willis predstavit će vam svoj Cola & Jimmu klubski projekt.

Nicole i Jimmi_cola_jim

Nicole Willis i Jimmi Tenor

Nakon njih predstavit će se i njemački duo Grandbrothers pomoću koncertnog klavira, s neviđenom transformacijom klasične u modernu glazbu. DJ setove predvodi domaćin i slavljenik festivala, koji će svoj rođendan proslaviti svirajući b2b s gostom iznenađenja, uz japanskog veterana jazza Shuyu Okino.

Grandbrothers

Grandbrothers

Kako je Deboto sve samo ne običan festival, uvijek drugačiji po odabiru hrane, pića i glazbe, tako ove godine donosi pop-up street food & wine evente s poznatim vinarima, kuharima i muzičarima smještenim na Maloj loži u dijelu Šibenika 19. kolovoza. DJ setovi domaćih i stranih imena pritom će pomicati granice između jazza i housea, funka i elektornike, te diska i hip hopa.

Art Of Tones (Llorca)

Art Of Tones (Llorca)

Kako bi festival završio sa stilom, Deboto boat party bit će posljednja stanica ovogodišnjeg hedonističkog putovanja. Od Šibenika do Skradina, preko mora, jezera i rijeke, putovanje će biti začinjeno nečim malo drugačijim. Skradinski rižoto (za one koji ne znaju, sprema se čak 7 sati) dočekat će sve gladne putnike na sada već tradicionalnom Deboto risotto partyju u Skradinu. Posjetitelji neće ostati gladni ni dobre glazbe, a za nju će se pobrinuti DJ Corrado Bucci, mladi talijanski glazbenik i producent, Art Of Tones aka Llorca, Eddy Ramich i prijatelji. Sve informacije o festivalu pronađite na Facebook stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori