Spot o kojem danas svi pričaju

Beyoncé i Nicki Minaj neočekivano su lansirale video za najnoviji singl s albuma Nicki Minaj pod nazivom ‘Feeling Myself’. Video je predstavljen samo za novi servis Jay Z-ja, Tidal, i sve se više čini kako će svi Jayevi štićenici svoju glazbu objavljivati ekskluzivno pod tim imenom.

beyoncenicki2

Odlična je to reklama za servis i način na koji će se itekako brojni korisnici odlučiti na pretplatu – čim shvate da glazbu svojih omiljenih izvođača službeno mogu čuti samo tamo. Beyoncé i Nicki su spot snimile za vrijeme trajanja Coachelle, a u kadrovima koji se izmjenjuju vidimo pjevačice kako se zabavljaju u bazenima na napuhavanje, plešu u kupaonici, igraju se s pištoljima na vodu, voze se u kamionetu i slično, istovremeno izmjenjujući nebrojene odjevne kombinacije. Rezovi između kadrova su kratki, a sve odaje dojam dobrog raspoloženja.

nicki2

Pjesma je u klasičnom stilu Nicki Minaj, no utjecaj koji Beyoncé neupitno ima na svoju publiku vjerojatno će od singla napraviti ljetni hit. Pogledajte spot u nastavku.

Foto: @nickiminaj

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori