3D Street Art u Vukovaru

3D Street Art u Vukovaru

vukovart 1   Od 2. do 14. svibnja Vukovar, grad na Dunavu, postaje luka umjetnosti. U sklopu festivala Vukovart, Vukovar posjećuju jedna od najpoznatijih imena 3D Street Art scene iz cijelog svijeta (Eduardo Relero, Juandres Vera, Cuboliquido, Nikolaj Arndt, Alex Maksiov i Filip Mrvelj).

Vukovart predstavlja novi koncept u kulturi Vukovara. Promovira Vukovar kao mjesto koje prihvaća sve umjetnike, odnosno stvaratelje novih vrijednosti. Također, ovim konceptom se mijenja vizualni identitet grada i čini ga ljepšim mjestom za život, ali i na način da oslikana područja predstavljaju i atrakciju za sve brojnije turiste koji dolaze.

Cijela ideja je počela oslikavanjem mosta preko Vuke (Filip Mrvelj) koji je postao prava atrakcija. Uz Grad Vukovar, ovaj događaj organizira i svjetski brand uličnog slikarstva – Planet Street Painting XL iz Nizozemske. Uplovite u Luku umjetnosti zajedno s najpoznatijim 3D Street Art umjetnicima, a više o umjetnicima pogledajte na vukovart.com, dok sve aktivnosti mozete pratiti na vukovart.com i Facebook stranici.

vukovart 2

vukovart 3

vukovart 4

Foto: Vukovart

Učitati još
Zatvori