Nove Julius Meinl kapsule za najkremastiju kavu

julius-meinl-2

Julius Meinl ambasador je kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Zahvaljujući Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima omiljene kave, od sada možete uživati u okusu i savršenoj kremi vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma. Bogati okusi dolaze u kapsulama, pružaju visoku funkcionalnost te izvlače najbolje od izuzetnih mješavina kave.

Četiri nova okusa su Espresso Crema – bogatog okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažnog intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – bezkofeinska mješavina bogatog okusa. Julius Meinl kapsule, Nespresso su kompatibilne.

julius-meinl-1

Julius Meinl oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje. Nakon globalnog eventa ‘Platite kavu stihom’, po prvi puta je lansirao još jedan globalni event pod nazivom ‘Meet with a poem’. Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju osmišljena je Julius Meinl online aplikacija uz slogan ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

julius-meinl-3

Svaki par koji napiše pjesmu, na svjetski dan kave 01. listopada 2016. sudjeluje u online natječaju i ima mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od Inspresso aparata za kavu, 2 espresso Red Thun šalice za kavu i 60 kapsula. A svi oni koji napišu stihove u periodu od 15. rujna do 15.listopada sudjeluju u izboru za 100 najromantičnijih pjesama i osvojiti će Julius Meinl romantični set za jutarnje ispijanje kave u vlastitom domu, koji se sastoji od pladnja, 2 vrčića za mlijeko te 2 čaše za vodu. Ovaj set će nadopuniti Julius Meinl šalice dobivene u Inspresso kapsule coffee starter paketu. Inspirirajte jedan drugog u avanturi otkrivanja pravih osjećaja i isprobajte nove zamamne okuse, koje možete pronaći u odabranim Billa i Interspar prodavaonicama diljem Hrvatske. Više na službenoj Julius Meinl stranici.

julius-meinl-10 julius-meinl-9 julius-meinl-8 julius-meinl-7 julius-meinl-6 julius-meinl-5 julius-meinl-4

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori