Istarska vila smještena u svjetioniku

Priznajemo da je naša dugogodišnja mašta jedno ljeto provesti na svjetioniku, skriveni od javnosti, uz osamu plaža koje pripadaju samo nama i zaglušujuću tišinu prirode. No to je već odlazak u ekstrem, vjerojatno bi trebalo pronaći neki balans između prenapučenih obalnih mjesta i svjetionika na rubu litice okruženog samoćom.

Lighthouse Marlera

Ovaj je svjetionik smješten u blizini Medulina, na istarskom poluotoku. Na idealnoj je udaljenosti od svih naseljenih mjesta, koja svejedno ostaju dovoljno dostupna za nabavku namirnica, odlaska u šetnju rivom ili odlaska do restorana kad poželite izaći iz svoje skrivene oaze. Svjetionik Marlera izgrađen je 1875. i renoviran 2012. godine, a sastoji se od 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, okupan suncem na vrhu litice, 25 metara od mora.

marlera2

Okružen je samo prekrasnom prirodom i beskrajnim plavim morem, mjesto na čijoj terasi možete sjediti uz šalicu kave i uživati osluškujući valove kako se razbijaju o litice s galebovima koji lete oko vaših glava, s mirisom soli u zraku dok promatrate ribarske brodice na horizontu i sunce kako se presijava na namreškanoj površini mora.

Lighthouse Marlera

Ako smo vas zaintrigirali ovim opisom, pročitajte više na Myistria.com.

Lighthouse Marlera

Lighthouse Marlera

Lighthouse Marlera

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori