Vjenčanje na otvorenom

Mnogi maštaju o vjenčanju na otvorenom, ali ono na što možda prvo ne pomisle je koliko ono zahtijeva uređenja. Ako ste jedna od onih žena koje žele ‘chic’ dojam vašeg vjenčanja i koje će izgledati poput onih iz magazina (a tko to ne želi?) svidjet će vam se ideja Valerie Taillac. Valerie je iz svoje potrage za namještajem i ukrasima za vjenčanje krenula u pravi poslovni pothvat.

vjenčanje na otvorenom

Naime danas ima stranicu na kojoj iznajmljuje i prodaje upravo ono najljepše što će ukrasiti mjesto jednog od najvažnijih događanja. Uz stolice, klupe, ljuljačke tu su i zanimljiva prijevoza sredstva – sve ovisi o tome što želite i u kakvom stilu. Ako ništa drugo ovo je dobra inspiracija ako ćete se za neke od detalja pobrinuti i sami. Sa samo nekoliko drugačijih rješenja možete ostvariti najposebnije vjenčanje.

vjenčanje na otvorenom

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori