Stranica koja skriva najljepšu inspiraciju za IKEA komade

Znate li da je IKEA nedavno proslavila čak četiri godine prisutstva na hrvatskom tržištu? Kupce broje u milijunima stoga nije neobično da su se mnogi od njih odlučivali za iste komade, pogotovo one koji su bili cijenom i dizajnom najpristupačniji te smo tražili načine kako da ih uklopimo u svoj prostor. Kad je o velikim trgovačkim lancima kao što je IKEA riječ, onda je njihov efekt na publiku neizbježan. U mnogim će domovima biti vrlo očit dizajn švedskog brenda, zbog čega se svake godine u katalogu trude približiti različite ideje za različite okuse, a da bi dodatno potaknuli raznovrsnost na svojoj su matičnoj stranici lansirali svojevrstan blog gdje se skriva definitivno najljepša inspiracija.

IKEA Livet Hemma

IKEA Livet Hemma je ispunjena editorijalima koje snimaju poznati stilisti i fotografi te prezentiraju svoje viđenje aktualnih skandinavskih trendova kroz neke od ključnih komada brenda. Budući da je skandinavski stil ionako među najpopularnijima za uređenje interijera u svijetu, ovakvih ideja nikad nije višak, pogotovo kada dolaze kroz oči profesionalaca i kada nisu široko rasprostranjene. Kako urediti kutak u domu uz pomoć novog kauča, kako stilizirati večeru za prijatelje ili DIY savjeti za praktične komade, svi se nalaze na ovoj stranici. Istražite što sve nudi, možda pronađete inspiraciju za svoj dom.

Foto: IKEA Livet Hemma

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori