Hrvatski dizajneri na Mjesecu dizajna u Ljubljani

Sinoć je održano 13. po redu otvorenje Mjeseca dizajna Ljubljana 2015. Otvorenje je počelo svečanom ceremonijom dodjele godišnjih nagrada u kategorijama dizajna za najbolje regionalne dizajnere.

slider mesec oblikovanja

Dodijeljene su strukovne nagrade za najbolje dizajnersko ostvarenje u prošloj godini, nagrada za najbolji interijer, nagrada za industrijski dizajn, nagrada za perspektivni dizajn mlađih dizajnera i studenata dizajna te nagrade u polju produkt dizajna i mode gdje je hrvatski dizajner Igor Galaš, između sedam izabranih i nagrađenih po kategorijama, također osvojio nagradu.

6 mesec oblikovanja

Od danas publiku očekuje iznimno bogati svakodnevni program, a izdvojili bismo iz ovotjednog programa CCCP – Cmyk Camp Collaboration Party koji počinje danas u 20 sati, Art Fusion koji počinje u petak u 20 sati te svakodnevni dio programa pod nazivom Oder 180 – serija kratkih dinamičnih predavanja u trajanju od 5 do 8 minuta na temu sinergije i dizajna, a između mnogih zanimljivih predavača nalaze se i hrvatske predstavnice – Ivana Cvetković Lakoš, Ana Armano Linta, Ana Tevšić, Dorja Benussi i Branka Donassy.

3 mesec oblikovanja

Što posjetitelje očekuje tijekom Mjeseca dizajna Ljubljana 2015. možete saznati na službenoj web stranici manifestacije te na Facebook stranici.

4 mesec oblikovanja

2 mesec oblikovanja

Foto: mesecoblikovanja.com

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori