Jesenska H&M Home kolekcija donosi smirene tonove i zaigrane teksture

9586_16_sRGB_300dpi

Ove jeseni u interijerima prevladavat će smirujući i zagasiti tonovi, mnogo sive, boje pijeska, lagane smeđe i svih ostalih toplih i nježnih tonova koji vas zovu na klupčanje na kauču, pokrivanje dekicom dok gledate kako jesenja kiša rominja po prozoru.

9586_27_sRGB_300dpi

9586_11_sRGB_300dpi

Iako se, naizgled, radi o hladnim tonovima, podton svake boje jesenske kolekcije H&M-a zapravo je iznimno topao i daje pravi jesenski štih prostoru, a da se ne koriste uobičajene čokoladno smeđa, bordo, maslinasta, boja senfa i boje koje se svako malo (već uobičajeno) vraćaju kao jesenske. Nije da ih ne volimo vidjeti u prostoru, no mali odmak od njih svakako je dobrodošao.

9586_09_sRGB_300dpi

9586_06_sRGB_300dpi

No, to ne znači da morate ostati kod sivih, pješčanih i sličnih tonova. Detalji su ono što oplemenjuje prostor. Tako u novoj, jesenskoj kolekciji H&M Home, u smirenoj borodo boji, tamno plavoj i srebrnoj možete prostor učiniti iznimno interesantnim, istovremeno ne narušavajući taj zen dojam.

Za one odvažnije tu su zlatni akcenti i stakleni detalji koji će prostoru podariti nešto avangardniji dojam, no i dalje u skladu s postignutom smirenom, udobnom atmosferom. A posebno se ističu razne teksture materijala – pletiva, glatkog satena pa čak do površine jastuka koja imitira buket ruža. Dobro osmišljeni kontrast smirenih tonova i zaigranih tekstura učinit će svaki kutak prostora posve novim.

9586_07V_sRGB_300dpi

S kojim detaljima možete sve ovo postići, pogledajte u galeriji što smo za vas izdvojili.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori