GIF kao profilna fotografija na Facebooku

U stalnoj potrazi za nadogradnjama i naglasku na razvitak, Facebook je predstavio najnoviju zanimljivu vijest – profilna fotografija moći će funkcionirati i u obliku GIF animacije. Nadolazeći ‘update’ popularne društvene mreže donijet će najveće promjene na mobilnoj inačici gdje ćete umjesto statične slike imati priliku iskoristiti i opciju kratkog videa, odnosno GIF animacije, koja će cijelom profilu dati jednu dinamičnu notu.

01-Video_GIFS_Final_Opt3_Large-2

Uz to, Facebook najavljuje mogućnost tempiranja određene fotografije koja bi željeno vrijeme mogla stajati na profilu, a zatim bi se vratila stara profilna slika. Facebookov tim smatra kako bi se korisnici voljeli na ovaj način prisjetiti nekih događaja iz prošlosti ili na drugačiji način obilježiti neku posebnost u svojem životu.

Cijela mobilna inačica dobit će redizajn za lakše korištenje, a dodatna opcija bit će i posebne rubrike za uređivanje profila kroz koje će se korisnici, ako to žele, moći dodatno predstaviti. To uključuje postavljanje nekoliko fotografija uz profilnu i naslovnu koje sada možete mijenjati prema svojim željama.

facebookgif

Promjene su trenutno u testnoj fazi, ali uskoro će biti dostupne široj populaciji.

Foto: Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori