Taste Atlas otkriva najukusnije svjetske gastro tajne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

 

Istinski ljubitelji ukusne i autentične hrane obožavaju na svojim putovanjima isprobavati lokalne specijalitete u potrazi za najsavršenijim okusima. Najslavniji svjetski specijaliteti koji su odavno nadrasli granice mjesta, ali i države iz koje potječu još su posebniji kada ih kušamo u njihovom autohtonom ambijentu okruženi arhitekturom, kulturom, navikama i jezikom korijena. To svakoj hrani naglašava kontekst i šarm kojemu je teško odoljeti.

Budite sigurni da je pasta zasigurno magičnija pod sicilijanskim suncem, a i baklava je slađa usred Istanbula. Uz pregršt specijaliteta s kojima smo odavno upoznati i znamo priču koja ih prati, postoji barem još toliko neodoljivih delikatesa koje tek vrijedi upoznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Ogata | San Francisco (@kateogata) on

Taste Atlas s više od 10 000 delicija iz cijelog svijeta

Stoga je, uvijek inovativni, Matija Babić, spojio svoju ljubav prema putovanjima, gastronomskim užicima, pisanoj riječi, dizajnu i suvremenim tehnologijama i ponudio svijetu na dlanu karte neodoljivih specijaliteta karakterističnih za svaku državu. Riječ je o prvoj Taste Atlas platformi u kojoj možete pronaći čak 10 000 gastro sadržaja, no iz tjedna u tjedan taj se broj povećava pa je na popisu sve više i više jela, pića i sastojaka koji će vas potpuno osvojiti, ali i podsjetiti što biste sve i gdje mogli kušati.

Još jedna odlična stvar u ovoj gastro multimedijalnoj priči je što se u isto vrijeme možete dobro zabaviti, informirati o najboljim mjestima za isprobavanje vrhunskih specijaliteta, ali i educirati se o povijesti, tradiciji i recepturi. Ovdje ćete dobiti detaljne informacije o brojnim lokalnim jelima, ali ćete dobiti i informacije o tome u kojim restoranima možete kušati hranu s najboljim i najsvježim sastojcima koji se tope u ustima. Da je riječ o ozbiljnom projektu svjedoči i podatak da je idejni začetnik čak tri godine prikupljao informacije koje danas možete pronaći u Taste Atlasu. Ovdje su uvrštene analize i preporuke gastro znalaca i strastvenih putoholičara.

S lakoćom pretražujte lokalitete i njihove najbolje delicije

Taste Atlas je vrlo jednostavan za korištenje. U njegovu tražilicu upišete lokaciju na kojoj se nalazite ili koju želite istražiti i dobit ćete sve informacije koje vas zanimaju. Gdje je najbolje popiti određenu vrstu vina i zašto, dobit ćete preporuke što biste još mogli isprobati, ali ćete dobiti i detaljan presjek cijele regije i gastronomije. Broj korisnika Taste Atlasa raste, a već je sada veći od 7 milijuna. Tim koji je uz Matiju kreirao ovaj gastro atlas otvoren je za suradnju pa prihvaćaju sugestije i sadržaje iz cijelog svijeta kako bi unaprijedili i upotpunili sadržaj.

Taste Atlas ima svoju web stranicu prepunu predivnih fotografija, priča i ilustracija koje vas vode u neodoljivi gastro svijet i šetnju po svim kontinentima. Uz sadržajno bogatu web stranicu, možete pronaći i uzbudljivu Facebook stranicu, Instagram, ali i aplikaciju koju besplatno možete skinuti u svoj mobilni telefon i upustiti se u zabavnu gastro pustolovinu.

Bilo koja zemlja i bilo koji gastro užitak vam padne na pamet, pronaći ćete ih u ovom slasnom i šarenom atlasu.

Foto: Instagram, Screenshot

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori