Stigao je Lino Lada sladoled – odmah smo ga probali

Sladoled Lino Lada Duo

Tek smo se oporavili od vijesti da je u škrinjama dostupan novi King Temptation sladoled, kad smo otkrili da je Ledo za proljeće pripremio još jednu poslasticu! Lino Lada sladoled već možete probati i uživati u ledenim okusima omiljenog namaza – što smo mi odmah i učinili.

Na internetu su već dostupne brojne varijante domaćeg sladoleda ovih okusa, a sada je upakiran i u obliku štapića. Okusi lješnjaka i mlijeka, preliveni su nougatom, a zatim i mekanom čokoladom kako bi se dobila vjerna replika Lino Lade Duo koju volimo jesti kao namaz.

Ovaj ukusan i neodoljiv spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa lako možemo pohvaliti kako pruža dvostruki užitak, kako na kriški kruha, tako i u obliku sladoleda – probali smo i sami se uvjerili!

Foto: Journal.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori