Mimosa s lubenicom je najbolje osvježenje dok je vani ovako vruće

Bez lubenice je teško zamisliti ljeto. Hladna, osvježavajuća, slatka – gasi žeđ i istovremeno je desert. Iako ju je super jesti i samu, često tražimo nove načine kako iskoristiti cijelu lubenicu i mislimo da imamo pogodak!

Mimosa s lubenicom

Mimose se obično piju u doba bruncha i klasično se rade sa svježe cijeđenim sokom od naranče u koji se ulijeva pjenušac.

A post shared by Liz Ingraham (@pumpkinandpb) on

No zašto naranču ne bi zamijenili lubenicom za pravi ljetni štih? Treba vam lubenica, limeta i pjenušac te malo dobre volje.

Izdubite meso iz lubenice, očistite ga od koštica i smrznite. Prije posluživanja ubacite lubenicu u blender, dodajte sok od limete, izlijte u čaše i dovršite s pjenušcem. Voilà, pravi ljetni koktel osvježenja je spreman!

Foto: Instagram, Unsplash

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori