Novo mjesto za doručak u Zagrebu

Good Food Juice Bar

Koliko je doručkovanje važno poznato je svima, no što se to novo krije na uglu Palmotićeve i Europskog trga? Još u siječnju na toj je lokaciji otvoren još jedan zagrebački Good Food za čiji je interijer zaslužan arhitekt Kristijan Rendulić, a sada su predstavljeni još neki noviteti. Naslijedila ga je mlada arhitektica Jana Piacun, koja potpisuje i dizajn novog, modernog Juice bara, inspiriranog Memphis stilom. Odmah pri ulasku, pažnju privlači novi neonski natpis The Juice.

Mnogo toga, od rasvjetnih tijela do drvenih kašeta, ručno je izrađeno u Hrvatskoj. Rado koriste naziv Universe Friendly – jer ovdje se ugodno osjećaju mame s bebama, vegeterijanci, vegani i mesoljupci, a i kućni ljubimci. U skladu sa svojim motom, Good habits start with Good Food, sva jela i napitke spravljaju s ljubavlju od pažljivo odabranih svježih namirnica i to u trenutku narudžbe. Ako ponekad treba i malo pričekati, svježa jela i napitci toga su vrijedni.

U ovom street food lokalu povezuje se hrana s glazbom i umjetnošću. Good Foodovi u svojim lokalima ustupaju zid mladim umjetnicima na početku karijere i svoj koncept djelomično pretvaraju u urbanu mini galeriju, koju dnevno posjeti više od 2000 ljudi. Do sada su ugostili više od 50 umjetnika što je pokazatelj uspješnosti projekta. Trenutno izložbeni zid krase slike mladih umjetnika Dilemma Posters.

Novi koncept doručaka

Želite li kušati originalni napitak, pred vama će pripremiti jednu od 5 vrsta: smoothie, juice, power, shooter ili signature napitak. Ponuda je vrlo bogata, a 15 dodataka (lanene sjemenke, chia sjemenke, prahovi konoplje, mace i spiruline, cejlonski cimet , orašasti plodovi…) inspiriraju vas na kreiranje napitka baš po vašem guštu.

No, vratimo se doručku: treba izdvojiti Sunny Side Up&Avocado – jaja na oko i avokado. A možda biste radije probali Twisted Eggs (fritaja s jagodama i šparogama)? Polenta&Tofu skewers – ražnjići od palente i tofua, ono su za čime će sigurno posegnuti vegetarijanci, a Balance Bowl svidjet će se svim fit damama – lagan, a kvalitetan jutarnji obrok. Za klasičare je tu sendvič Baguette sa šunkom, maslacem i sirom te Juice Plate – tanjur pun osvježavajućeg voća.

Sunny Side Up&Avocado

Twisted Eggs

Good Food je u Zagrebu prisutan na 3 lokacije, no koncept novih doručaka u ponudi se nalazi jedino na Europskom trgu. Priuštite si novo iskustvo, razmazite se prvoklasnim doručkom i BE GOOD TO YOURSELF. Doručak u krevetu (Royal Breakfast) na novoj zagrebačkoj špici možete isprobati i vi tijekom lipnja i uživati u ovom kraljevskom iskustvu. Jutarnje delicije odnedavno možete konzumirati i na novoj velikoj ljetnoj terasi, svakodnevno su dostupne od 8 do 12 sati.

Royal Breakfast

Wonder Waffle

Breakfast of Champions

Polenta Skewers

Foto: Mateja Krvarić, Dubravka Streljček Knežević

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori