Deserti danske food blogerice od kojih rastu zazubice

Brojni gastro entuzijasti iz dana u dan na društvenim mrežama otkrivaju svoje talente u području kulinarstva i zbog toga ih obožavamo pratiti. Neki su sa svojim velikim talentom izgradili prave karijere i postali majstori u onome što rade, a to iz dana u dan potvrđuju kroz blogove ili službene profile.

Recepti s čokoladom i još puno toga

@majachocolatMožda već na Instagramu pratite fantastične fotografije danske blogerice Maje Vase, poznatije pod imenom @majachocolat, od kojih uistinu rastu zazubice. Njene torte ne samo da zvuče fantastično što se okusa tiče, one su i toliko lijepo dekorirane da bi vjerojatno razmišljali kako je šteta zarezati taj prvi komad. No, Maja se uvijek trudi dokazati da tako lijepe torte nije teško napraviti, štoviše nitko se ne bi trebao ‘bojati’ pokušati zbog čega je izdala već šest knjiga recepata, od čega su dvije u online izdanju.

Na njenom ćete profilu pronaći ideje kojima će biti zaista teško odoljeti. Prekrasno glazirane torte ili slatke male zalogaje, a najčešće im je glavni nazivnik čokolada koju Maja toliko voli da ju je morala uvrstiti i u svoje Instagram ime.

Uz fotografije, u svojoj aplikaciji otkriva i najpopularnije recepte, a mi se ne bi bunili da nam se upravo sada na meniju nađe neka od ovih poslastica u nastavku.

Foto: Instagram @majachocolat

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori