6 pića koja će vas jako dobro zagrijati na Fuliranju

London Hot Toddy, Mangosta

Advent u Zagrebu je u punom jeku. S obzirom da će mnogi vikend koji prethodi Božiću pretvoriti u produženi, narednih će nekoliko dana biti udarni za sve ljubitelje blagdanske čarolije. Na Strossmayerovom trgu smjestila se mnogima omiljena gastro i entertainment destinacija, na kojoj 40-ak najboljih restorana i barova spravlja raznovrsne delicije iz cijelog svijeta.

Zagrijavanje može početi

Na Fuliranju smo već isprobali 15 jela koja morate probati, ali što je adventska zabava bez probranih pića? Pročešljali smo malo ponudu i izabrali šest vrućih (alkoholnih i bezalkoholnih) napitaka koji će vas sigurno zagrijati ovih hladnih dana. Kuhano vino je klasika, kao i punč, no tražili smo malo neobičnije ideje te pronašli kuhani gin na kućici GINgle Bells, London hot toddy (vrući koktel s whiskeyem i medom) na kućici Mangosta, Honey Whiskey Jack vrući koktel u kućici T&T, Nutella shots koje radi restoran Time, rakiju s čilijem koju ćete pronaći kod Lola street fooda te bezalkoholnu vruću malinadu u Munchyju.

Osim toga atmosferu zagrijavaju i glazbeni nastupi na dvije pozornice, s vrhuncem zabave koja se očekuje na besplatnom dočeku Nove godine uz najpoznatiji svjetski label elektronske glazbe Defected.

Kuhani gin sa začinima, GINgle Bells

Nutella shots, Time

Honey Whiskey Jack, T&T

Rakija s čilijem, Lola Street Food

Malinada, Munchy

Foto: Sanja Jagatić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori