Preslatke Ejla razglednice za najljepše pozdrave iz Hrvatske

ejla 4

Iako su većinom godine skoro zaboravljene, tijekom ljeta ih se znamo sjetiti te šaljemo svoje vesele, morske, slane i sunčane pozdrave prijateljima i obitelji razglednicama. Pisanje razglednica skoro je pa zaboravljeni običaj. A ako želite poslati koju originalnu znalo se desiti da se morate i nešto potruditi u pronalasku točno one koja će najviše razveseliti onoga čija adresa piše na njoj.

ejla 3

No, zadnjih par godine domaći ilustratori, dizajneri i fotografi taman prije početka ljetne sezone izbaciju u gift shopove, suvenirnice i razne dućane s dizajnerskim predmetima iznimno originalne, domišljate i lijepe razglednice.

ejla 2

Tako su Agron Lešdedaj i Sara Prenc Opačić kreirali Ejla razglednice i to u suradnji s više drugih ilustratora, dizajnera i kreativaca – s Matejom Kovač, Ivanom Štrukelj, Tanjom Hadari, Vedranom Klemensom i Mišom Komendom. Naziv brenda je zapravo lokalni pozdrav iz Istre, dok same razglednice donose pozdrave iz Rovinja, Pule, Poreča, Dubrovnika i Zagreba, a oni iz Splita su u pripremi. Kupiti se mogu u svim poznatijim gift shopovima, suvenirnicama i dizajnerskim trgovinama.

ejla 1

ejla 5

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori