Drveni nakit u novoj kolekciji hrvatskog brenda Paul Faber

paulfabernakit1

S hrvatskim brendom Paul Faber već smo vas upoznali. Mladi kreativci kreiraju proizvode s prepoznatljivim bojama i materijalima te na suvremen način istražuju sve mogućnosti drveta. Uz svoju kolekciju za dom, koja se sastoji od dasaka za rezanje, solenki i paprenki, posudica za začine i prstenja za ubruse, predstavili su i kolekciju nakita. Prvo narukvica, a sada i prstenja u svojem stilu.

paulfabernakit2

Limitirana serija nakita dogodila se spontano, koristeći dio materijala koji je ostao u proizvodnji uporabnih proizvoda. U spomenutoj seriji vratili su se minimalističkom stilu i standardnim bojama branda Paul Faber. Nakon inicijalnog isprobavanja ispostavilo se da su na dobrom putu te sada prstenje krase ružičasta, bijela, zelena i tirkizna boja. Izrađeni su u dvije standardne debljine (4,5 mm i 6,5 mm), kako bi se, ovisno o želji, mogli kombinirati u elegantne parove (Twins) ili nositi pojedinačno (Single). Kao i kod ostatka Paul Faber proizvoda izrađenih od drveta, kao sirovinu korištena je bukva, koja je nakon obrade bojana ekološkim lakom na vodenoj bazi, te je proizvod u konačnici zaštičen vrhunskim ekološkim uljem.

paulfabernakit3

Kolekcija će izaći na tržište 10. srpnja, za sada na tri prodajna mjesta: Store Number Two (Pula), Take me Home (Zagreb), GET GET GET (Split). Brend pratite na njihovoj službenoj stranici.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori